Lekker de zomer door

ZomerSchool

Wist je dat honden geen zomerstop kennen? Ze leren gewoon iedere dag. Vooral puppy’s en pubers kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken. Daarom kun jij tijdens de zomervakantie iedere zondagochtend bij ons terecht. Zodat je meteen goed bezig bent met jouw jonge donderstraal. Zo kom je saampjes wel lekker de zomer door. Kun je een zondag niet? Geen enkel probleem! Je reserveert namelijk per zondag. Makkelijker kunnen we het niet maken. 

Herken je dit?

Kom naar De Lijn deze zomer!

Goed idee, zo'n Zomerschool!

We werken in kleine groepen. Vol = vol.

Voorkomen is beter dan genezen

Toen we voor onze eigen honden graag begeleiding wilden, was de zomervakantie altijd balen. Vrijwel alle honden-scholen zijn dan namelijk 6 weken gesloten. Juist met een puppy of puberhond loop je tegen veel vragen aan en kun je wel wat hulp gebruiken. Ook in vakantietijd. Want jouw hond weet echt niet dat de vakantie is aangebroken.

In zes weken kan er met een jonge hond in huis al het nodige verkeerd gaan. Te vaak zien we na de zomervakantie honden die hieperdepiep zijn, geen zelfbeheersing hebben of de eigenaar voortsleuren. Dat willen wij graag voorkomen. Want lastig gedrag afleren kost veel meer tijd. Daarom zijn wij de hele zomer iedere zondagochtend geopend. Zodat wij puppy- en pubereigenaren een zetje in de goede richting kunnen geven. 

Sta niet stil deze zomer

Hoe zou jij het vinden als je in de zomervakantie samen met jouw hond blijft door leren? Op zondagochtend. De rest van de week is om te oefenen en te chillen. Misschien ga je tussendoor zelf nog even op vakantie. Ook lekker. Maar zinloos al die weken je tijd uitzitten en niets doen is aan jou niet besteed. Jij pakt de koe bij de horens en wilt actie. Zodat jij na de zomer uitgerust én met een opgevoede hond weer fris en fruitig de draad kunt oppakken.

Onze Zomerschool

Stap 1

Kies hieronder of je een pup of puber hebt. De lessen zijn nl. afgestemd op de leeftijd van de hond.

Stap 2

Selecteer vervolgens op welke dagen jij samen met jouw hond les wilt hebben.

Stap 3

Doorloop het betalingsproces en jij hebt gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Ben jij er bij deze zomer?

De gehele zomervakantie in week 29 tot en met week 34 iedere zondagochtend zomerschool. Je krijgt 50 minuten les van onze gediplomeerde instructeurs/gedragsdeskundigen. De inhoud van de lessen wordt bepaald op basis van waar de behoefte ligt binnen de groep. Afgewisseld met leuke spellen en oefeningen. Leer door tijdens de zomer.

Puppy ZomerSchool

€ 15,00

Puber ZomerSchool

€ 15,00

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!

Via bovenstaand formulier kun je ons een berichtje sturen, Privélessen aanvragen of een ProbleemGedrag aanmelden. Liever een stem horen? Bel ons dan op onderstaand mobiel nummer. Ons doel is om je zo snel mogelijk te helpen!

0653866673

info@de-lijn.com

's-Hertogenbosch, Vught, Heusden, Vinkel, Gemonde, Gewande, Haarsteeg, Geffen, Vlijmen, Cromvoirt, Den Dungen, Nuland, Sint-Michielsgestel, Ammerzoden, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Boxtel, Schijndel