geen gewone hondenuitlaatservice

1op1 Uitlaatservice

Jij wilt meer dan een hondenuitlaatservice. Jouw hond verdient namelijk 1 op 1 tijd. Tijd waarin er ruimte is voor groei & ontwikkeling. Wandelen in een groep is niet voor elke hond geschikt. Bovendien heeft elke hond zijn eigen aandachtspunten, met name tijdens de wandeling. En jij wilt zeker weten dat jouw hond echt deskundige begeleiding krijgt. Zodat wandelen én leren samen gaan.

geen gewone hondenuitlaatservice

1-op-1-uitlaatservice

Jij wilt meer dan een hondenuitlaatservice. Jouw hond verdient namelijk 1-op-1 tijd. Tijd waarin er ruimte is voor groei & ontwikkeling. Wandelen in een groep is niet voor elke hond geschikt. Bovendien heeft elke hond, met name tijdens de wandeling,  zijn eigen aandachtspunten. En jij wilt zeker weten dat jouw hond echt deskundige begeleiding krijgt. Zodat wandelen én leren samen gaan.

De hondenuitlaatservices die jij tot nu toe hebt bekeken, bieden je nét niet wat jouw hond nodig heeft. Het wandelen in groepen lijkt leuk als je de foto’s ziet. Maar jij weet dat jouw hond daar niet blij van wordt. Sterker nog, hij vindt andere honden niet zo interessant, is al oud, of juist nog te jong. Of misschien heeft de vorige uitlaatservice jou verteld dat jouw hond niet binnen de groep past. Jij zoekt iemand die weet waar zij mee bezig is. Een deskundig persoon. 

Kies bewust...

Wat is er mooier dan dat jouw hond door een ervaren gedragsdeskundige wordt uitgelaten?! Eentje die hem leert hoe hij zich netjes moet gedragen tijdens het wandelen. Diervriendelijk natuurlijk, zoals je van ons gewend bent. En daar heb jij straks profijt van tijdens jullie wandelingen. Zo sla jij 2 vliegen in 1 klap: jouw hond wordt uitgelaten én getraind!

Een win-win voor iedereen.

Elke hond is anders....

En daarmee heeft elke hond zijn eigen behoeftes. Tijdens de privéwandeling krijgt jouw hond wat hij nodig heeft. En is er wat werk aan de winkel? Dan leert Jany jouw hond het nodige tijdens zijn wandeling en begeleidt zij hem in zijn ontwikkeling. 

Wandelen, plezier én leren gaan bij ons samen!

Jouw hond verdient deskundigheid

Dus wordt hij door niet zomaar iemand uitgelaten. Jany is verantwoordelijk voor onze 1-op-1-uitlaatservice. Met haar deskundige, geduldige & effectieve begeleiding is jouw hond in zeer goede handen. 

Jany is gediplomeerd gedragstherapeut en heeft jarenlange ervaring met het voorkomen én ombuigen van probleemgedrag. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van groepen honden in een dagopvang & onze vorige groepsuitlaatservice.

Op maat uitlaatservice

Onze ervaring is dat honden het meeste leren tijdens hun dagelijkse wandelingen. De gewenste én ongewenste dingen. Dat betekent dat het meest effectieve moment om te trainen én begeleiden juist tijdens die wandelingen is. Daarom kiezen wij voor een individuele uitlaatservice zodat wij maatwerk kunnen bieden.

Hieronder zie jij onze werkwijze voor onze privé-uitlaat

1

Klik op de button -dit wil ik- onder aan deze pagina. Vul het contactformulier in en verstuur deze

2

Jany neemt contact met jou op voor het intakegesprek & je ontvangt een inschrijfformulier

3

Tijdens de intake gaat Jany met jullie wandelen zodat zij kan zien wat jullie nodig hebben 

4

Voelt het van beide kanten goed (Jany, jij & jouw hond) dan maken jullie samen een Uitlaatplan

Jany's werkwijze en wat je krijgt:

 • Een wandeling duurt 30 minuten 
 • Jany wandelt in jullie eigen vertrouwde omgeving
 • De wandelingen zijn op dinsdag, woensdag en/of donderdag 
 • De wandeltijden zijn op deze dagen tussen 11.00 – 15.00 uur
 • Dag & tijd van uitlaten overleggen we tijdens de kennismaking
 • Jouw hond gaat minimaal 1x per week mee
 • De uitlaat is elke week op dezelfde dag en tijd
 • Het tarief is € 25,- per wandeling
 • Wij werken met een 10-wandelingen kaart. Je betaalt per kaart
 • Tijdens de wandeling oefent Jany op basis van het uitlaatplan
 • Jany houdt jullie op de hoogte van de voortgang van de wandelingen
 • Wil jij leren hoe Jany het allemaal voor elkaar krijgt bij jouw hond? Dan kun je een privéles boeken à € 50,- zodat jij dit straks ook kunt
 • Werkgebied: ‘s-Hertogenbosch, m.u.v. de binnenstad (praktische redenen)
Schakel een ervaren professional in voor de leerzame wandelingen van jouw hond!

Vragen die je misschien nog hebt:

Ja hoor. Dat is het voordeel van een individuele uitlaat. Wel houdt Jany tijdens de wandeling jouw hond aangelijnd wanneer deze loops is. Dit om te voorkomen dat zij er van door gaat op zoek naar een leuke reu.

Minimaal 24 uur van te voren. Indien het korter dan 24 uur voor de uitlaatdag is dan wordt die uitlaatdag alsnog in rekening gebracht.

Jazeker. Jany houdt rekening met de behoeftes van elke hond tijdens de uitlaat. Er wordt niet alleen maar gewandeld. Er wordt ook getraind of spellen gedaan. Daarnaast wordt de neus van jouw hond optimaal ingezet. Een hond die zijn neus 10 minuten gebruikt is net zo voldaan als een hond die 30 minuten rent. Daarnaast is Jany op zoek naar een voldane hond, geen uitgeputte hond.

Ja hoor dat is mogelijk. Jany wandelt met iedere hond apart. Zo krijgen ze beiden wat ze nodig hebben. Dit betekent dat de totale wandeling geen 30 minuten is maar 60 minuten. Namelijk 30 minuten per hond. Per hond wordt er een wandeling op de kaart afgetekend. Je betaalt dus voor 2 wandelingen. Het is dus wel belangrijk dat beide honden geen moeite hebben met alleen thuis zijn als ze niet bij elkaar zijn.

Alleen wanneer jouw hond structureel minimaal 1x per week door Jany wordt uitgelaten. En mits dat natuurlijk binnen haar planning past. Enkel gebruik maken van onze uitlaatservice op incidentele momenten is niet mogelijk.

Neem contact met ons op om te bespreken of en welke (on)mogelijkheden er zijn. Jany overweegt welk risico er is om te beslissen of jouw hond mee mag.

Neem contact met ons op om te bespreken of en welke (on)mogelijkheden er zijn. Jany overweegt welk risico er is om te beslissen of jouw hond mee mag.

Vragen over onze 1-op-1 uitlaatservice? Stuur ons gerust een berichtje