nog beter samenwerken

TeamWork

Binnen onze maatschappij is een goed luisterende hond HET visitekaartje voor alle honden & hun eigenaren. Jouw luisterende hond is straks een voorbeeld voor veel andere mensen. Door te bouwen aan een fijne en veilige samenwerking komt die gehoorzaamheid vanzelf. TeamWork is waar het om draait.

Een hond kan zoveel meer dan -zit-

De eerste stap heb je al gezet!

Zo voelt teamwork

Teamwork: 1 + 1 = 3

Reviews van mijn klanten

Christel en Whiskey
"Ik heb met Whisky de puppy- en pubercursus gevolgd. Daarna door met Teamwork! We hebben met veel plezier geleerd. Er werden leuke en afwisselende lessen gegeven. Door kundige dames met veel gevoel voor humor! Jullie zijn top!"
Christel met Whisky
logo de Lijn los
"Inmiddels alweer de vijfde cursus afgerond bij de Lijn. En och wat heb ik er veel van geleerd. Best wat struggles gehad met onze Flip, maar altijd fijn begeleid, gespiegeld, uitgedaagd en tips gekregen van Suzanne en Jany. Daardoor juist ook véél plezier beleefd aan de oefeningen om beter en met fun samen te werken met mijn hond. Er is altijd ruimte voor vragen en er wordt goed naar hond en baas gekeken! Ik ga me nog eens aanmelden."
Heleen met Flip
Peter en Beau
"Een fijne & goede school. De lessen zijn duidelijk en doelgericht. Ze bieden diverse cursussen die aansluiten bij wat je zelf voor ogen hebt. Je leert hoe je de hond vertelt wat je graag van hem wilt. Het welzijn van de hond staat bovenaan."
Peter met Beau

Alle puzzelstukjes op de juiste plaats

Toen onze honden volwassen werden, vielen alle puzzel-stukjes in elkaar. In de puberteit hadden we hard gewerkt en -heel eerlijk- ook veel gemopperd. Maar nu zagen we meer begrip, geduld en zelfbeheersing. Niet alleen bij onze honden, ook bij onszelf. Een prima moment om de puntjes op de -i- te zetten. Om de ruwe randjes te accepteren of om te kijken waar nog ruimte is om samen te groeien. In deze periode merk je dat jouw hond soms geen woorden meer nodig heeft om te begrijpen wat je graag van hem wilt. De samenwerking en communicatie versterkt enorm.

Blindelings

Hoe mooi is het als jij en jouw hond op zodanig niveau met elkaar communiceren dat je elkaar met één blik begrijpt? Dat je beiden weet wat je van elkaar kunt verwachten en dat jullie elkaar blindelings kunnen vertrouwen. Dat je eindelijk de hond hebt waar je altijd van hebt gedroomd.

De zes ingrediënten van Teamwork

Begrip

Je ontdekt welke taal jouw hond spreekt en hoe gemakkelijk het voor jou is om diezelfde taal te spreken.

Aanwijzingen

Met minimale aanwijzingen en een pro-actieve houding begrijpt jouw hond wat je van hem verwacht.

Wisselwerking

Jullie samenwerking wordt optimaal en met weinig woorden vormen jullie het utlieme team.

9 praktijklessen

Je krijgt les van ervaren en gediplomeerde instructeurs. De verplichte bijscholing garandeert up-to-date kennis.

puberlesboek

De belangrijkste oefeningen staan uitgewerkt in ons teamlesboek. Je kunt alles rustig nalezen en iedere dag oefenen met jouw hond.

Whatsapp-groep

Kom je er niet uit? Dan kun je buiten de les om jouw vragen aan jouw instructeur stellen via de WhatsApp-groep. Wij zijn er voor jou.

Het resultaat

Na dit traject:

Zin om aan de slag te gaan?

  • 9 lessen van gediplomeerde instructeurs met een rugzak vol ervaring
  • Elke week heb je les op dezelfde dag en tijd
  • Iedere les duurt 50 minuten
  • Les in kleine groepen van maximaal 6 honden
  • Een TeamWork Lesboek waarin je alles kunt nalezen, inclusief oefeningen
  • Persoonlijke ondersteuning via jouw whatsApp-groep
  • 20% korting op een 1e huisbezoek als we thuis met je meekijken
  • Tarief € 145,00

In deze cursus maken jullie vorderingen waar jullie allebei blij van worden. Een goede basis is hét fundament voor een goede opvoeding. Focus van de hond op jou en zelfbeheersing zijn de vertrekpunten binnen deze cursus. Oefeningen worden zoveel mogelijk vanuit rust uitgevoerd. Binnen onze maatschappij is een goed luisterende hond HET visitekaartje voor alle honden & hun eigenaren. De samenwerking tussen jou en jouw hond is straks een voorbeeld voor veel andere eigenaren.

Vragen die je misschien nog hebt:

Honden vanaf 2 jaar oud mogen meedoen aan onze Teamwork OF aansluitend op onze PuberCursus. In dat geval is leeftijd minder belangrijk.

Nee hoor dat is helemaal niet erg! De lessen zijn ideaal om elkaar beter te leren kennen.

In dat geval is groepsles niet ideaal voor jouw hond. Hij voelt zich niet op zijn gemak bij andere honden. Dat betekent tegelijkertijd dat hij het erg moeilijk vindt om in die situatie op te letten en te leren. Jij en jouw hond zijn beter geholpen met 1op1 coaching.

In principe wel. Overleg met je instructeur of er een mogelijkheid is om de gemiste les in te halen. Of die mogelijkheid er is kunnen we je niet garanderen.

Ja hoor! Teamwork sluit heel mooi aan op de Pubercursus. Leeftijd is in dat geval niet belangrijk.