Voor honden vanaf 1 jaar oud

TeamWork

Eigenlijk hoopte je al klaar te zijn. Een hond kost best wel tijd & energie. Maar als je heel eerlijk bent, weet je dat jullie er nog niet helemaal zijn.

Jouw hond kan nog wel wat opvoeding gebruiken. Deze T-splitsing bepaalt of jij straks een écht opgevoede hond hebt of dat je allerlei excuses nodig hebt om zijn gedrag goed te praten. Excuses die je dagelijks om je heen al zo vaak hoort van eigenaren: “hij doet niets hoor; hij weet dat het niet mag; normaal luistert hij wel hoor…..

Een team worden met jouw hond vraagt veel van jou als eigenaar. Daar weten wij alles van. Ook wij hebben hard moeten werken om met onze honden een echt team te worden. Door de jaren heen hebben wij duizenden eigenaren mogen helpen om dit ook met hun hond te bereiken. Naast al deze ervaring spijkeren we jaarlijks onze kennis bij middels bijscholing. Zo kunnen wij jou voorzien van de meest recente kennis en weet jij zeker dat je bij ons goed zit. 

TeamWork makes the dream work

Jouw hond is druk bezig om volwassen te worden. Zijn gedrag ontwikkelt zich beetje bij beetje en soms reageren honden anders op jouw hond. Het meeste probleemgedrag ontstaat juist in deze fase. En als probleemgedrag er eenmaal is, kost het veel tijd om dit om te buigen. Onze insteek is dat met de juiste kennis & handling we veel probleemgedrag kunnen voorkomen.  Dan hoef jij later ook niets te repareren. Wel zo handig.

Tijdens onze cursus TeamWork leer jij:

Teamwork is voor de eigenaren die weten dat opvoeding een zaak van lange adem is. Voor de doorzetters die gáán voor het ideaalplaatje dat ze voor ogen hadden toen ze een hond wilden.

Reviews van onze klanten

Christel en Whiskey
"Ik heb met Whisky de puppy- en pubercursus gevolgd. Daarna door met Teamwork! We hebben met veel plezier geleerd. Er werden leuke en afwisselende lessen gegeven. Door kundige dames met veel gevoel voor humor! Jullie zijn top!"
Christel met Whisky
logo de Lijn los
"Ik heb meerdere cursussen afgerond. Wat heb ik veel geleerd. Best wat struggles gehad met Flip, maar altijd fijn begeleid, gespiegeld & uitgedaagd. Daardoor véél plezier beleefd aan de oefeningen om beter samen te werken met Flip. Er is ruimte voor vragen en er wordt goed naar hond en baas gekeken!"
Heleen met Flip
Peter en Beau
"Een fijne & goede school. De lessen zijn duidelijk en doelgericht. Ze bieden diverse cursussen die aansluiten bij wat je zelf voor ogen hebt. Je leert hoe je de hond vertelt wat je graag van hem wilt. Het welzijn van de hond staat bovenaan."
Peter met Beau

Deze 6 bouwstenen vormen het cement van de opvoeding.

De TeamWorkcursus kost € 115,-

Trainen in het echt

6 praktijklessen op 3 verschillende locaties. Zo krijg jij hands-on advies en weet jij straks hoe je de valkuilen van het dagelijks leven voor kunt zijn.

kleine groepen

We werken in groepen van maximaal 4 cursisten met hond. Dat lange wachten is voorgoed verleden tijd en je krijgt persoonlijke aandacht.

Pro's aan het werk

Als ervaren gedragsdeskundigen weten Suzanne & Jany hoe je probleemgedrag kunt voorkomen. En daar ga jij van profiteren.

Online lessen

Via onze online lessen kun je thuis alles rustig nakijken. Een stap-voor-stap uitleg die jij kunt volgen waar en wanneer je wilt. Wel zo handig.

Teamworklesboek

Je ontvangt ons handige Teamworklesboek. Hierin zijn de belangrijkste oefeningen uitgewerkt. Zo kun jij iedere dag oefenen met jouw hond.

WhatsApp-groep

Kom je er niet uit? Dan kun jij jouw vraag in de whatsappgroep aan jouw instructeur stellen & ervaringen delen met de andere deelnemers.

Vragen die je misschien nog hebt:

Honden vanaf 1 jaar oud mogen meedoen aan onze Teamworkcursus OF aansluitend op onze PuberCursus. In dat geval is leeftijd minder belangrijk.

Nee hoor dat is helemaal niet erg! De lessen zijn ideaal om elkaar beter te leren kennen.

In dat geval is groepsles niet ideaal voor jouw hond. Hij voelt zich niet op zijn gemak bij andere honden. Dat betekent tegelijkertijd dat hij het erg moeilijk vindt om in die situatie op te letten en te leren. Jullie zijn beter geholpen met 1-op-1- coaching.

Overleg met je instructeur of er een mogelijkheid is om de gemiste les in te halen. Of die mogelijkheid er is kunnen we je niet garanderen. Gelukkig kun je gewoon vooruit met de online lessen en het lesboek en hoef je niets te missen als je de volgende les weer aansluit.

Overleg even met jouw instructeur. Zij kent jou en jouw hond goed en kan een jou van een goed advies voorzien.