In goede banen leiden

Probleemgedrag

Je loopt tegen een probleem aan met jouw hond en zit met je handen in het haar. Je merkt dat je vaker gefrustreerd bent en een stuk minder geniet van het samenzijn.

Laten we samen zorgen dat jullie weer kunnen genieten van elkaar. Zowel binnenshuis als buitenshuis.

in goede banen leiden

Probleemgedrag

Je loopt tegen een probleem aan met jouw hond en zit met je handen in het haar. Je merkt dat je steeds vaker gefrustreerd raakt en de lol er onderhand wel vanaf is.

Laten we samen zorgen dat jullie weer kunnen genieten van elkaar. Zowel binnenshuis als buitenshuis.

Je baalt van de wandelingen omdat jouw hond zo enorm trekt aan de riem dat jouw armen er gewoon pijn van doen. Erger nog, hij valt uit aan de riem en blaft naar alles wat jullie tegenkomen. Of misschien kan jouw hond niet alleen thuis zijn en begint te huilen, te blaffen of te slopen zodra jij de voordeur uit gaat. Je maakt je zorgen dat de buren straks gaan klagen. Zo had je het je allemaal niet voorgesteld.

Herken je dit?

Wij begrijpen dat helemaal. Want een hond is leuk, maar kan soms ook een last zijn. Zeker als het niet gaat zoals je had gehoopt. Gelukkig hoeft dit niet zo te blijven. Het kan namelijk echt anders.

Een lastige hond vraagt om onze hulp

Maar het kan ook anders...

Want hoe zou jij het vinden als jij straks gewoon weer zonder stress kunt genieten van de wandelingen? Dat het uitvallen aan de riem steeds minder wordt omdat jij weet wat je moet doen. Dat jouw hond het verkeer links laat liggen en lekker ongestoord met jou meeloopt. Dat hij niet gromt als hij iets heeft gepakt. En hij gewoon thuis zijn rust pakt en jij jouw eigen ding kunt doen.

Problemen vragen om oplossingen!

Reviews van onze klanten

Marita en Ramos
"Ik heb een hond die reageert op alles dat voorbij komt en was wanhopig geworden. Het was de beste stap om professionele hulp te vragen! We zijn zo blij dat we dat gedaan hebben. Met geduld en liefde wordt het resultaat zichtbaar! Stapje voor stapje."
Marita met Ramos
Mariska met Runa
“Wij hebben de Puppy-, Puber- en Teamworkcursus doorlopen bij De Lijn, zowel met Jany als Suzanne. Runa (en baasjes) hebben dit altijd met veel plezier gedaan en veel van geleerd. Gezien het gevoelige karakter van Runa was het nodig om individuele begeleiding van Jany te krijgen. Deze was uitvoerig en goed. Het heeft ons geholpen de relatie met Runa te verbeteren en hier hebben we nog steeds veel plezier van!
Mariska met Runa
Chris met Cato
"Cato kwam als pup uit Portugal en was zeer enthousiast. Na 3 groepslessen wilde ik graag privélessen. Cato wilde namelijk alleen maar met de andere honden spelen. Binnen enkele lessen was Cato thuis een perfecte huishond: rustig, lief, als er bezoek kwam was het na de begroeting relatief rustig. Daarna zijn we verder gegaan met haar zindelijkheid: de behoeften tijdens de wandeling, niet direct erna in onze tuin. Vervolgens hebben we haar geleerd om in een hondenkar te stappen. We zijn nu bezig om haar het commando “hier” bij te brengen, zodat ze waar mogelijk een keer los kan lopen en uitrazen. Het gaat nog niet helemaal naar wens, maar dat ligt aan het karakter van Cato en aan mijn inzet, Jany heeft al onze wensen steeds perfect omgezet in oefeningen. Voor een te enthousiaste hond is 1 op 1 bij Hondenschool De Lijn een aanrader!"
Chris met Cato

Ook onze honden zijn soms lastig

Met sommige van onze honden moesten wij van heel ver komen. De ene hond had prooinijd en de ander was reactief aan de riem. En die laatste vond ook dat alle voorbijrijdende auto’s de wijk uit moesten. We hebben wat met ze afgetobd. En dan altijd dat knagende stemmetje in je hoofd dat het toch mogelijk moet zijn om in je eentje een hond op te voeden. Hoe moeilijk kan het zijn toch?!

Professionele hulp inschakelen is geen zwakte maar vereist juist moed. Want er is moed voor nodig om te onderkennen dat je er zelf niet uitkomt. Bovendien geeft het aan dat je jouw hond serieus neemt. Hij wil jou namelijk helemaal niet dwars zitten; hij wil je juist iets duidelijk maken.

Op maat

Er zijn genoeg redenen om privécoaching te willen. Het grote voordeel hiervan is dat jij en jouw hond alle aandacht krijgen, inclusief adviezen helemaal voor jullie op maat. Daardoor ga je efficiënt te werk, boek je snel resultaat en je hebt oog voor het welzijn van jouw hond. Je krijgt geen onaangename Quick fix.

Dit zijn de vier stappen:

1

We overleggen samen  welk pakket het beste bij jullie past. Het probleemgedrag én jouw wensen zijn hierin leidend.

2

Je ontvangt van ons een uitgebreid vragenformulier. Wij hebben namelijk zoveel mogelijk informatie over jouw hond nodig.

3

Tijdens het huisbezoek luisteren we naar jouw verhaal en observeren we de hond. Vervolgens maken we een verbeterplan.

4

Met dit verbeterplan krijg jij weer grip op de situatie. Kies je voor het optimaal pakket dan heb je ook nog eens 3 maanden onze nazorg.

Het resultaat

Na dit traject:

Denk jij in oplossingen?

Jij bepaalt welke hulp je wilt. We hebben namelijk 3 pakketten voor je samengesteld waaruit jij kunt kiezen. Ieder pakket kent zijn eigen inhoud & tarief. Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Stuur ons dan een berichtje! Dat kan onder aan deze pagina. Of bel 06-53866673 dan bespreken we de mogelijkheden.

Schakel échte hulp in. Dan kom je een heel eind verder!

Basis pakket

€ 145,-

Plus pakket

€ 175,-

Pro pakket

€ 235,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Ja hoor dan komen wij ook aan huis. We bespreken voor het huisbezoek een veiligheidsprotocol. We willen namelijk wel het gedrag zien én veilig binnen kunnen komen.

In principe kan een afspraak 24 uur van te voren kosteloos verzet worden. Laat dus tijdig weten of je verhinderd bent dan maken we een nieuwe afspraak. Mocht het binnen deze 24 uur vallen bel dan even. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Nee wij garanderen geen resultaat. Wél inzicht. Het resultaat is namelijk afhankelijk van jouw inzet. Er is niets zo lastig om bestaand gedrag om te buigen naar nieuw gedrag. Dat vraagt namelijk consequent oefenen. Zie het als het volgende: Je bent rechtshandig. Je krijgt de opdracht om vanaf morgen alleen nog maar je linkerhand te gebruiken. Dat terwijl er niets mis is met jouw rechterhand. Hoe vaak verval jij in het gebruik van jouw rechterhand? Voor honden en hun gedrag geldt precies hetzelfde; oefenen oefenen oefenen… elke dag! Dan ga je resultaat zien.

We snappen dat je het veel geld vindt. Door de jaren heen hebben wij de nodige opleidingen en bijscholingen gevolgd. Onze kennis houden wij jaarlijks up to date anders raken wij onze accreditaties kwijt. Aan alles hangt een prijskaartje. Ook aan onze opleidingen en bijscholingen. Deze vertalen zich in de prijzen die nu op onze website staan. Daarmee ben jij verzekerd van een echte professional die jou goed en efficiënt kan helpen.

Heb je vragen over ons coachingstraject? Stuur ons gerust een berichtje!