begeleiding door de dames

PrivéLessen

Je staat liever niet in een groep of de lestijden van de cursussen komen jou niet uit. Je hebt ook veel liever 1 op 1 aandacht. Dat leert een stuk sneller én is pas écht op maat! Dan ben jij de geschikte persoon voor onze Privélessen.

Begeleiding door de dames

PrivéLessen

Je staat liever niet in een groep of de lestijden van de cursussen komen jou niet uit. Bovendien heb je ook veel liever 1-op-1 aandacht. Of jouw hond is veel te veel afgeleid tijdens de groepslessen. Dan zijn privelessen echt een uitkomst. Dat leert een stuk sneller én is pas écht op maat! Wat jouw reden ook is, privelessen zijn altijd een goede keuze.

Herken je dit?

Jij en jouw hond vinden het maar wat lastig om in een groep te staan. Hij is mega afgeleid in de groep of blaft de hele tijd. En jij let gewoon veel beter op als je 1-op-1 aandacht krijgt. Of misschien komen onze lestijden jou niet uit. Want dan moet jij juist werken of je hebt andere verplichtingen. Daarnaast is leren & doen in jouw eigen omgeving voor jou veel belangrijker. Want daar gebeurt het nu eenmaal. 

Alle begrip als jij liever onze privéaandacht wilt. Voor de hond dan hè…. Tijdens de privélessen pakken we meteen de koe bij de horens en gaan we met jullie struikelblokjes aan de slag. Zodat je al heel snel resultaat ziet. Moet je wel oefenen met jouw hond, maar dat spreekt voor zich. 

Privélessen hebben veel voordelen

Privélessen: een investering met veel rendement

Reviews van onze klanten

Danielle en Mozi
"Blij dat ik een hondenschool heb gevonden die werkt vanuit de individuele hond & het bouwen van een band. Samen met Mozi hebben we een weg gevonden waarbij we ons beide goed voelen. Vertrouwd en veilig. Samen veel geleerd met resultaat, snel & langzaam!"
Daniëlle met Mozi
Quirine en Sjakie
"De Lijn heeft een hele andere kijk op hondentraining dan ik tot nu toe kende: zorgen voor een gelukkige hond. Ik weet nu meer over het gedrag en de behoeften van Sjaak. Het oefenen gaat beter en ik maak sneller vooruitgang omdat ik begrijp wat hij nodig heeft."
Quirine met Sjaak
Jolanda met Hugo
"Tijdens de puppycursus was Suzanne al fantastisch met honden. Toen onze Hugo niet meer lekker in zijn vel zat namen we contact op. Ze kwam op huisbezoek en zag al vrij snel wat er aan de hand was, Met duidelijke informatie konden wij aan de slag. Nu 1 maand later is Hugo weer blij en gelukkig. Een hele opluchting voor ons. Bedankt Suzanne, je bent echt een vakvrouw en je hebt een speciale connectie met honden."
Jolanda met Hugo

Elke hond kan leren!

Sommige honden zijn onzeker of angstig en hebben andere prioriteiten dan leren wat je tijdens een groepsles voorgeschoteld krijgt. Zij zijn meer gebaat bij privélessen. Omdat ze zich dan niet druk hoeven te maken over hun omgeving. 

En soms is er specifiek gedrag waar je mee aan de slag wilt gaan. Dan is zo’n standaard opvoedcursus overbodig.

Elke hond leert nu eenmaal sneller in zijn eigen omgeving. Ze zijn minder snel afgeleid en staan meer open voor nieuwe dingen. Hierdoor kun je doelgerichter oefenen en boek je sneller resultaat. 

Efficiënt begeleiden en leren

Wat heb je aan het commando -Zit- als de hond bang is voor mannen? Dan wil je leren hoe je hem moet begeleiden met zijn angstige gedrag, toch?! Raakt hij door het dolle heen als de voordeurbel gaat? Ook dan helpen commando’s meestal niet meer. Net zo min als wanneer je hond tijdens de wandeling op zijn buik gaat liggen als hij andere honden ziet.

Door onze ‘op maat’ aanpak zit jij niet vast aan een lesplan. Lekker flexibel en precies zoals jullie nodig hebben.

De drie stappen om privélessen aan te vragen

Stap 1

Kies hieronder welk pakket bij jou past. Pakket A (3 lessen) of Pakket B (5 lessen).

Stap 2

Klik vervolgens op -afspraak plannen-. Je komt dan bij ons contactformulier.

Stap 3

Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het formulier. Wij nemen contact met je op.

Het resultaat

Na dit traject:

Dit krijg je

Lespakket A

Lespakket A kost:

€ 225,-

Dit krijg je

Lespakket B

Lespakket B kost:

€ 345,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Jazeker! Ons PuppyChaos traject past dan beter bij jullie. Klik hier voor meer informatie.

Jazeker! Als blijkt dat jij geholpen bent met extra lessen kan je in overleg met jouw instructeur bijboeken.

Nee wij garanderen geen resultaat. Wél inzicht. Het resultaat is namelijk afhankelijk van jouw inzet. Er is niets zo lastig om bestaand gedrag om te buigen naar nieuw gedrag. Dat vraagt namelijk consequent oefenen. Zie het als het volgende: Je bent rechtshandig. Je krijgt de opdracht om vanaf morgen alleen nog maar je linkerhand te gebruiken. Dat terwijl er niets mis is met jouw rechterhand. Hoe vaak verval jij in het gebruik van jouw rechterhand? Voor honden en hun gedrag geldt precies hetzelfde; oefenen oefenen oefenen… elke dag! Dan ga je resultaat zien.

We snappen dat je het veel geld vindt. Door de jaren heen hebben wij de nodige opleidingen en bijscholingen gevolgd. Onze kennis houden wij jaarlijks up to date anders raken wij onze accreditaties kwijt. Aan alles hangt een prijskaartje. Ook aan onze opleidingen en bijscholingen. Deze vertalen zich in de prijzen die nu op onze website staan. Daarmee ben jij verzekerd van een echte professional die jou goed en efficiënt kan helpen.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!