Snel, leuk & efficiënt!

Simply The Best

Met ons online programma ga je thuis in jouw eigen omgeving aan de slag met jouw hond. Door middel van leuke en toegankelijke spelletjes boek jij razendsnel vooruitgang in jullie samenwerking & het plezier dat jullie samen hebben. En vanuit dat plezier leg jij een stevige basis in het contact met jouw hond! 

Stoor jij je er ook zo aan?

Simpel, snel en nog leuk ook!

Met Simply the Best

Ook jij kunt Simply the Best voor jouw hond worden

Reviews van onze cursisten

Delta
"Superleuke, duidelijke en enthousiaste filmpjes die aanstekelijk werken! Een hele fijne manier van les krijgen. Ik kon alles op mijn eigen tempo doen én op tijden dat het mij uitkwam. Het belangrijkste: Delta vond het leuk om samen bezig te zijn. De spellen blijven we regelmatig doen, goed voor onze band!"
Tamara met Delta
Siemke en Linda
"Er is één en al aandacht voor mij. Siemke vindt de spelletjes geweldig! Ze is een lastige eter maar als we door de kamer rennen worden de brokjes ineens een stuk lekkerder! Siemke blij ik blij!"
Linda met Siemke
Puk
"De uitleg is prima! Wat ik vooral erg fijn vind is dat ik altijd toegang heb en dus de lessen kan volgen wanneer het ons uitkomt."
Chantal met Puk

Ga vandaag nog aan de slag!

De traditionele oefeningen om lekker te wandelen met je hond waren maar saai. We hadden er weinig plezier van en onze honden nog minder. We zaten op een dood spoor. We zagen nauwelijks vooruitgang en het plezier was verdwenen.

Totdat we begonnen met spelletjes in huis, aan de riem en in het bos. De lol kwam terug en van daaruit kregen we veel meer aandacht voor en contact met elkaar. In een korte tijd hadden we ontspannen honden die graag met ons mee wandelden. Ze konden hun ogen niet van ons af houden. 

Aandacht, contact & plezier

Het is toch fantastisch als het lukt om jouw hond met veel plezier naar jou toe te laten komen als hij los loopt. Of wanneer hij aangelijnd netjes met je mee loopt ondanks al die afleidingen om hem heen. Honden hebben het in onze drukke maatschappij al zo moeilijk. Op een simpele & leuke manier kun jij hem helpen zich staande te houden.

Keep it simple

Online toegang

Zolang STB bestaat heb jij toegang tot het programma. Via je laptop, smartphone, tablet of computer.

E-Mail

Om de 2 dagen ontvang jij een mail met het nieuwste spel om te gaan spelen met jouw hond.

10 filmpjes

10 super leuke spellen uitgelegd in 10 filmpjes! Elk filmpje duurt maximaal 10 minuten.

20 dagen

Ons programma vraagt niet veel tijd. Binnen 20 dagen heb jij al beter contact met jouw hond.

vragen

Via ons speciale berichtensysteem in ons online programma kun je vragen stellen. We've got your back!

Eigen brokken

De spellen speel je met de eigen brokken van jouw hond. Natuurlijk mag je extra lekkers toevoegen.

Het resultaat

Na dit traject:

Voor slechts € 9,95

In 20 dagen naar een beter contact met jouw hond.  Heel simpel vanuit huis, tijdens de wandeling of in het bos. Simply the Best beslaat 10 superleuke spellen die je altijd & overal met elke hond kunt spelen. Elk spel duurt maximaal 10 minuten. We leggen het aan je uit door middel van een instructiefilmpje & tekst. Filmpje gezien? Starten maar! Heb je vragen? We’ve got your back in ons online programma.

Vragen die je misschien nog hebt:

Leeftijd is niet belangrijk! Elke hond van iedere leeftijd heeft plezier met de spellen die je gaat doen.

Ja hoor! Jij kunt de spellen makkelijk aanpassen naar wat jouw hond fysiek aan kan.

Je merkt dat jouw hond meer zelfvertrouwen krijgt tijdens het spelen. Juist doordat jullie dit samen doen en er meer plezier ontstaat. Jouw hond is dan minder met zijn omgeving bezig maar gefocust op de spellen en jou.

Ja hoor! Je kunt ze de filmpjes laten zien in het programma én je kunt de spelletjes zelf laten zien. Het is juist leuk voor jouw hond om de spelletjes met anderen te spelen. Wel raden we je aan om 1 persoon per keer met jouw hond te laten spelen. Dat is duidelijker voor jouw hond.