plezier & leren tijdens de wandeling

Fun

Jullie zijn al goed op elkaar ingespeeld. En nu ben je op zoek naar iets dat leuk & leerzaam is voor jullie allebei. En eerlijk gezegd ben je ook wel een beetje klaar met die gehoorzaamheidscursussen. Dan ben je bij Fun aan het goede adres. Op een leuke manier bezig zijn met je hond en nog zinnige dingen leren ook; dat is twee vliegen in een klap. En met deze uitdagingen en  spelletjes kun je gewoon tijdens de wandeling aan de slag. Wel zo handig. 

Herken je dit?

Plezier staat voorop. Voor jou, jouw hond en voor Suzanne

Fun is de pokon voor groei

Elke hond verdient plezier in zijn leven! Samen vullen wij jouw rugzak met leuke oefeningen.

Reviews van onze klanten

Britt en Fien
"Al 6 jaar train ik samen met mijn hond Fien bij de Lijn. Ik ben Fien dankzij de goede uitleg en tips steeds beter gaan begrijpen. Met als resultaat een ontzettend lief en gehoorzaam maatje. Tijdens de cursus blijven we onze samenwerking versterken. De lessen zijn vernieuwend, leuk en gezellig!"
Britt met Fien
Ingrid met Paco
"Samen met Paco (een Appenzeller met een eigen wil) aangemeld voor de Puppycursus. Beste keus ever! Daarna de Puber- én Funcursus. Nu op naar de volgende. Naast basisvaardigheden en leuke spellen krijg ik handige adviezen om thuis mee aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels geleerd: een hond voed je niet op met 1 uurtje per week oefenen. Paco is nu 1 jaar, trekt niet aan de riem, loopt netjes naast ook als hij geen riem om heeft, speelt heerlijk in het bos (of water), komt als je hem roept ook al is hij aan het spelen. Hij is een blij zelfverzekerd en sociaal hondje geworden. Dankzij de adviezen en tricks van Suzanne & Jany!"
Ingrid met Paco
Nina met Nyva2
"Samen met Nyva heb ik diversen cursussen gevolgd bij Suzanne. Ze worden op een enthousiaste, speelse manier gegeven waardoor het iedere week een uitje is voor Nyva. Suzanne deelt op een duidelijke en humoristische manier haar kennis over honden, waardoor problemen waar je thuis tegenaan loopt verholpen kunnen worden. Ik ben heel erg blij dat we bij De Lijn zijn gestart en kan het iedereen aanraden!"
Nina met Nyva

Samen plezier hebben is veel leuker

Honden zijn prachtige dieren. Ze oordelen niet en leven vooral in het hier en nu. Honden zijn optimistisch ingesteld en zijn leergierig. Zelfs de onzekere honden krijg je met beleid zo ver om te spelen en de leuke, vaak makkelijke, oefeningen met plezier te doen. Voordeel? Dat hun zelfvertrouwen groeit!

Zo heb ik mijn onzekere hond zien openbloeien. Niet door gehoorzaamheidsoefeningen te doen zoals zit, lig en blijf. Maar door te spelen en te bewegen, zonder haar onder druk te zetten.

Een hond laten zitten is geen kunst. Een hond helpen naar een groter zelfvertrouwen, zelfbeheersing en plezier in het leven.. dat is pas kunst!

Met elkaar plezier in het groeien

Samen spelen, samen leren, samen nadenken, samen ontdekken. Je hebt elkaar nodig om een mooi resultaat neer te zetten. Dan moet je wel op elkaar ingespeeld raken. Als dat ook nog met plezier gebeurt, dan zit je gebakken. Jouw hond zal je dankbaar zijn. 

Hink Stap Sprong naar Fun!

6 praktijklessen

Je krijgt les van ervaren en gediplomeerde instructeurs. De verplichte bijscholing garandeert up-to-date kennis.

uitdagen

Met gevarieerde oefeningen, leuke spellen & het gebruik maken van de omgeving blijven we jou en jouw hond uitdagen.

Whatsapp-groep

Heb je vragen? Dan kun je die ook buiten de les om aan jouw instructeur in de whatsApp-groep stellen.

Het resultaat

Na dit traject:

Zijn jullie klaar voor Fun?

  • 6 praktijklessen op 3 verschillende locaties
  • Hierdoor wordt jullie samenwerking naar een hoger niveau getild.
  • Jij leert nog beter naar jouw hond te kijken en jouw hond leert nog beter op jou te focussen
  • Jij leert anders naar de omgeving kijken: wat kun je gebruiken voor jouw hond
  • Elke wandeling wordt anders en daagt jou en jouw hond uit
  • Jullie hoeven je nooit meer te vervelen!
  • Tarief € 90,00

Vragen die je misschien nog hebt:

Er komen allerlei oefeningen aan bod waarbij we gebruik maken van de omgeving. Elke omgeving biedt andere uitdagingen. Jij leert met andere ogen kijken naar de omgeving waardoor jij en jouw enorm veel plezier beleven aan de wandelingen. Bijkomend effect? Dat jij het zelfvertrouwen en de zelfbeheersing ziet groeien bij jouw hond!

Bij WoefCamp komt alles samen. Je leert heel goed kijken naar de lichaamstaal van je hond, je doet samen leuke dingen en dat vindt jouw hond fantastisch. De honden moeten goed nadenken tijdens de oefeningen en daar worden ze in hun koppie lekker moe van. En je werkt zelf aan je training skills. Het is een win-win voor zowel hond als eigenaar.

Vanaf 6 maanden oud mogen de honden deelnemen aan onze Fun.

Jazeker. De oefeningen die we doen zijn geschikt voor alle honden vanaf 6 maanden oud. De oefeningen kunnen aangepast worden aan de fysieke gesteldheid van de individuele hond. 

Jazeker. Afhankelijk van de beperking kunnen we hier de oefeningen op afstemmen. We vinden het wel belangrijk dat de hond pijnvrij is. WoefCamp moet wel plezierig blijven voor de hond. 

Dat is voor ons geen probleem. Dan mag je hem gewoon aangelijnd houden. En anders maken we gebruik van een lange lijn. Zo heb je hem altijd onder controle.

Helaas kunnen jullie dan niet meedoen aan WoefCamp. Dat zorgt voor te veel onrust in de groep. Dan is het verstandig eerst met dit reactieve gedrag aan de slag te gaan. Ook daar kunnen wij jou bij helpen: Aanbod coaching landingspagina