samen plezier

Fun

Jullie zijn al goed op elkaar ingespeeld. En nu ben je op zoek naar iets dat leuk & leerzaam is voor jullie allebei. En eerlijk gezegd ben je ook wel een beetje klaar met al die gehoor-zaamheid. Dan ben je bij onze Fun aan het goede adres. Op een leuke manier bezig zijn met je hond en nog zinnige dingen leren ook; dat is twee vliegen in een klap. En met de meeste oefeningen en spelletjes kun je ook gewoon thuis aan de slag. Wel zo handig. 

Herken je dit?

Plezier staat voorop. Voor jou, jouw hond en voor Suzanne

Fun is de pokon voor groei

Elke hond verdient fun in zijn leven! Samen vullen wij jouw rugzak met leuke oefeningen.

Reviews van onze klanten

Britt en Fien
"Al 6 jaar train ik samen met mijn hond Fien bij de Lijn. Ik ben Fien dankzij de goede uitleg en tips steeds beter gaan begrijpen. Met als resultaat een ontzettend lief en gehoorzaam maatje. Tijdens de Funcursus blijven we onze samenwerking versterken. De lessen zijn vernieuwend, leuk en gezellig!"
Britt met Fien
Ingrid met Paco
"Met Hondenschool De Lijn zowat in mijn achtertuin was mijn keuze snel gemaakt. Samen met Paco (een Appenzeller met een eigen wil) aangemeld voor de Puppycursus. Beste keus ever! Daarna de Puber- én de Funcursus gedaan. Nu op naar de volgende Fun. Naast basisvaardigheden en leuke spellen krijg ik handige adviezen om thuis mee aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels geleerd: een hond voed je niet op met 1 uurtje per week oefenen. Paco is nu 1 jaar, trekt niet aan de riem, loopt netjes naast ook als hij geen riem om heeft, speelt heerlijk in het bos (of water), komt als je hem roept ook al is hij aan het spelen. Hij is een blij zelfverzekerd en sociaal hondje geworden. Dankzij de adviezen en tricks van Suzanne & Jany!"
Ingrid met Paco
Nina met Nyva2
"Samen met Nyva heb ik diversen cursussen gevolgd bij Suzanne. Ze worden op een enthousiaste, speelse manier gegeven waardoor het iedere week een uitje is voor Nyva. Suzanne deelt op een duidelijke en humoristische manier haar kennis over honden, waardoor problemen waar je thuis tegenaan loopt verholpen kunnen worden. Ik ben heel erg blij dat we bij De Lijn zijn gestart en kan het iedereen aanraden!"
Nina met Nyva

Samen plezier hebben is veel leuker

Honden zijn prachtige dieren. Ze oordelen niet en leven vooral in het hier en nu. Honden zijn optimistisch ingesteld en zijn leergierig. Zelfs de onzekere honden krijg je met beleid zo ver om te spelen en de leuke, vaak makkelijke, oefeningen met plezier te doen. Voordeel? Dat hun zelfvertrouwen groeit!

Zo heb ik mijn onzekere hond zien openbloeien. Niet door gehoorzaamheidsoefeningen te doen zoals zit, lig en blijf. Maar door te spelen en te bewegen, zonder haar onder druk te zetten.

Een hond laten zitten is geen kunst. Een hond helpen naar een groter zelfvertrouwen, zelfbeheersing en plezier in het leven.. dat is pas kunst!

Met elkaar plezier in het groeien

Samen spelen, samen leren, samen nadenken, samen ontdekken. Je hebt elkaar nodig om een mooi resultaat neer te zetten. Dan moet je wel op elkaar ingespeeld raken. Als dat ook nog met plezier gebeurt, dan zit je gebakken. Jouw hond zal je dankbaar zijn. 

Hink Stap Sprong naar de Fun

10 praktijklessen

Je krijgt les van ervaren en gediplomeerde instructeurs. De verplichte bijscholing garandeert up-to-date kennis.

uitdagen

Met veel gevarieerde oefeningen, leuke spelletjes en het gebruik van een enkel toestel blijven we jou en jouw hond uitdagen.

Whatsapp-groep

Heb je vragen? Dan kun je die ook buiten de les om aan jouw instructeur in de whatsApp-groep stellen. Wij zijn er voor jou.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

  • In 10 praktijklessen van elk 50 minuten krijg je van Suzanne diverse oefeningen & spelletjes aangereikt.
  • Hierdoor wordt jullie samenwerking naar een hoger niveau getild.
  • Jij leert nog beter naar jouw hond te kijken en jouw hond leert nog beter op jou te focussen.
  • Vrijwel alle oefeningen & spelletjes kun je ook heel gemakkelijk thuis doen of tijdens de wandeling.
  • Jullie hoeven je nooit meer te vervelen!
  • Tarief € 125,00

Vragen die je misschien nog hebt:

Daar is inderdaad nog wel eens verwarring over. Bij Behendigheid of Agility leer je de hond met snelheid over allerlei toestellen gaan. De eigenaar mag dan ook mee rennen. Behendigheid is vooral geschikt voor de snellere, lichtgebouwde rassen zoals Bordercollies, Aussies, Mechelse herders en bijv. Jack Russels. Fysiek vraagt het namelijk erg veel van een hond (en eigenaar). Onze Funcursus bestaat uit allerlei leuke en grappige oefeningen. We maken een enkele keer gebruik van een toestel zoals bij Behendigheid, maar we zetten zeker geen heel parcours op.

Er komen allerlei oefeningen aan bod: speelgoed opbergen, de hond vanaf een afstandje naar een platform sturen, aandacht voor de eigenaar terwijl er heel veel afleiding is, rondje links, rondje rechts, de squirrel, de spelboog. Er is van alles mogelijk.

 

Bij de Funcursus komt alles samen. Je leert heel goed kijken naar de lichaamstaal van je hond, je doet samen leuke dingen en dat vindt jouw hond fantastisch. De honden moeten goed nadenken tijdens de oefeningen en daar worden ze in hun koppie lekker moe van. En je werkt zelf aan je training skills. Het is een win-win voor zowel hond als eigenaar.

De hond moet minimaal 5 maanden oud zijn. Vanaf 5 maanden oud mogen de honden deelnemen aan de Puberfun.

Jazeker. De oefeningen die we doen zijn geschikt voor alle honden vanaf 5 maanden oud. De oefeningen zijn fysiek niet of nauwelijks belastend. Dit in tegenstelling tot Behendigheid dat fysiek veel vraagt van een hond.

Jazeker. Afhankelijk van de beperking kunnen we hier de oefeningen op afstemmen. We vinden het wel belangrijk dat de hond pijnvrij is. Fun moet natuurlijk wel fun blijven voor de hond.

Dat is voor ons geen probleem. Dan mag je hem gewoon aangelijnd houden. En anders maken we gebruik van een lange lijn. Zo heb je hem altijd onder controle.

Helaas kunnen jullie dan niet meedoen aan de Funcursus. Dat zorgt voor te veel onrust in de groep. Dan is het verstandig eerst met dit reactieve gedrag aan de slag te gaan. Ook daar kunnen wij jou bij helpen: Aanbod coaching landingspagina