PuppyCursus

Ineens zo’n klein hummeltje in huis is een hele verantwoordelijkheid. Er komt veel op je af. En naast alle vragen, wil je ook zeker weten dat je het goed doet. Want je wilt het beste voor jouw hondje. Wij helpen jou door deze leuke en vaak lastige puppyfase heen.

PuberCursus

Korte omschrijving van de categorie

Korte omschrijving van de categorie

Fun

Korte omschrijving van de categorie deze is wat langer

Korte omschrijving van de categorie

Wil jij graag 1-op-1 coaching?

Jij kent je hond het allerbeste. Zijn karakter, voorkeuren en eigenaardigheden. Het is aan jou om inzicht te krijgen in de wereld van jouw hond, in te zien wat hij of zij echt nodig heeft en jouw hond een hondenleven lang goed te begeleiden. Soms kunnen jij en je hond daar wel wat extra hulp bij gebruiken. Bij Hondenschool De Lijn kun je daarom ook terecht voor privélessen of een huisconsult bij ProbleemGedrag. Wij zetten het welzijn van jouw hond voorop en begeleiden jullie vanuit dat vertrekpunt 1-op-1 naar de gewenste situatie; een begripvolle relatie met je hond.
Stuur ons onderaan deze pagina een bericht met jouw wensen of klik op ik wil 1-op-1 coaching om te lezen hoe wij jou gaan helpen.

Stuur een berichtje

Vertel hier hoe baasjes contact met je kunnen opnemen. Dat mailen via bovenstaand formulier kan, en dat ze zich kunnen inschrijven via dit formulier. En bijvoorbeeld dat je alleen belt op afspraak, of zet juist je nummer in de contactgegevens.

0653866673

info@de-lijn.com

's-Hertogenbosch, Vught, Heusden, Vinkel, Gemonde, Gewande, Haarsteeg, Geffen, Vlijmen, Cromvoirt, Den Dungen, Nuland, Sint-Michielsgestel, Ammerzoden, Rosmalen, Kerkdriel, Velddriel, Hedel, Boxtel, Schijndel

Gratis 8 adviezen!

Adviezen waarmee jij jezelf het centrun van aandacht maakt voor jouw hond.

Leer hoe jij dit voor elkaar krijgt tijdens de dagelijkse wandelingen. Afleidingen? Pfff piece of cake! Vul je gegevens in en je krijgt direct toegang tot onze effectieve adviezen.