begeleding door de dames

Onze cursussen

Ben jij die basiscommando’s en uitspraken als “hij moet het maar gewoon doen” ook zo beu? Jij zoekt een cursus waarin focus, zelfbeheersing & onderling vertrouwen de basiscommando’s overstijgen. Jij wilt graag inzicht en jouw hond beter leren kennen & begrijpen. Zodat jullie samen de hele wereld aankunnen. En het liefst oefen jij gelijk in de praktijk. Daar waar je het écht nodig hebt.

Begeleiding door De Dames

Onze cursussen

Ben jij die basiscommando’s en uitspraken als “hij moet het maar gewoon doen” ook  zo beu? Jij zoekt een cursus waarin focus, zelfbeheersing & onderling vertrouwen de basiscommando’s overstijgen. En jij ziet in dat inzicht & begrip veel waardevoller zijn. Zodat jullie samen de hele wereld aankunnen. En het liefst oefen jij gelijk in de praktijk. Daar waar je het écht nodig hebt.

Is dit voor jou ook zo herkenbaar?

Van dat zoeken op internet raak jij alleen maar meer in de war…..er zijn zoveel hondenscholen. Maar wat past nou écht bij jou en jouw hond?

Dat ‘zit’ en ‘lig’ kun jij hem prima zelf aanleren. Filmpjes genoeg op het internet. Maar jij wilt graag meer. Jij wilt namelijk weten wie jouw hond is. Wat heeft hij nodig en hoe kun jij hem beter begrijpen? Jij wilt van eigenaar doorgroeien naar coach van jouw hond.

Commando’s zijn natuurlijk best handig. Bij De Lijn kijken wij breder. Wij observeren jou en jouw hond en doen er alles aan om jullie samen tot een hecht team te smeden. Dat is lastiger dan je denkt. En dat kan alleen samen met jou. Om dit te bereiken vragen we van jou een open houding en de bereidheid om te leren.

Wil jij een hondentraining anno 2024 met de laatste ins & outs? En vind jij ook het welzijn van jouw hond belangrijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ben jij al klaar voor De Lijn?

Geschikt voor jou als:

Niet geschikt voor jou als:

Reviews van onze klanten

Nyva en Nina
"Nyva en ik hebben alle cursussen gevolgd. De lessen worden op een duidelijke manier gegeven, waarbij het plezier en samenwerken met je hond voorop staan. De instructrices hebben veel kennis over honden, waardoor je met al je vragen bij hen terecht kunt. Nyva is stapelgek op ze. Dat is al een reden waarom we graag nog vele cursussen blijven volgen!"
Nina met Nyva
Bruce Patricia
“Ik heb eigenlijk elke cursus wel gedaan bij De Lijn. Gewoon omdat ik het leuk vond en toch telkens weer iets nieuws kon leren. Mijn vrouwtje vond het gelukkig ook leuk want die moest me rijden. Dankzij alle lessen ben ik uitgegroeid tot een evenwichtige, stoere en relaxte hond die zijn vrouwtje goed begrijpt.”
Patricia met Bruce
Maaike en Esra
"Waarom zou je met je hond naar hondenschool de Lijn gaan? Omdat de manier van begeleiden & lesgeven erg leerzaam en leuk is. Het uitgangspunt is een goede basis leggen voor een fijne relatie met je hond."
Maaike met Esra

Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!