begeleding door de dames

Onze cursussen

Ben jij die basiscommando’s en uitspraken als “hij moet het maar gewoon doen” ook zo beu? Jij bent op zoek naar een cursus waarin focus, zelfbeheersing & vertrouwen de basiscommando’s overstijgen. Jij wil graag inzicht en jouw hond beter leren kennen & begrijpen. Zodat jullie samen de hele wereld aankunnen.

Begeleiding door de dames

Onze cursussen

Ben jij die basiscommando’s en uitspraken als “hij moet het maar gewoon doen” ook zo beu? Jij zoekt een cursus waarin focus, zelfbeheersing & onderling vertrouwen de basiscommando’s overstijgen. Jij wilt graag inzicht en jouw hond beter leren kennen & begrijpen. Zodat jullie samen de hele wereld aankunnen.

Is dit voor jou ook zo herkenbaar?

Terwijl je op internet een goede hondenschool zoekt,  raak je alleen nog maar meer in de war. Er zijn er zo veel….. Maar wat past nou écht bij jou en jouw hond?

Dat ‘zit’ en ‘lig’ kun jij hem prima zelf aanleren. Filmpjes genoeg op het internet. Maar jij wilt graag meer. Jij wilt namelijk weten wie jouw hond is. Wat heeft hij nodig en hoe kun jij hem beter begrijpen? Jij wilt van eigenaar doorgroeien naar coach van jouw hond.

Commando’s zijn natuurlijk best handig. Bij De Lijn kijken wij breder. Wij observeren jou en jouw hond en doen er alles aan om jullie samen tot een hecht team te smeden. Dat is lastiger dan je denkt. En dat kan alleen maar samen met jou. Om dit te bereiken vragen we van jou een open houding en de bereidheid om te leren.

Wil jij een hondentraining anno 2023 met de laatste ins & outs? En vind jij ook het welzijn van jouw hond belangrijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ben jij al klaar voor De Lijn?

Geschikt voor jou als:

Niet geschikt voor jou als:

Reviews van onze klanten

Nyva en Nina
"Nyva en ik zijn gestart met de puppy-cursus en hebben aansluitend de puber en teamworkcursussen gevolgd. Binnenkort starten we weer met een nieuwe cursus. De lessen worden op een duidelijke manier gegeven, waarbij het plezier en samenwerken met je hond voorop staan. De instructrices hebben veel kennis over honden, waardoor je met al je vragen bij hen terecht kunt. Nyva is stapelgek op zowel Marjan als Suzanne en alleen dat is al een reden waarom we graag nog vele cursussen volgen bij De Lijn!"
Nina met Nyva
Bruce Patricia
“Ik heb eigenlijk elke cursus wel gedaan bij De Lijn. Gewoon omdat ik het leuk vond en toch telkens weer iets nieuws kon leren. Mijn vrouwtje vond het gelukkig ook leuk want die moest me rijden. Dankzij alle lessen ben ik uitgegroeid tot een evenwichtige, stoere en relaxte hond die zijn vrouwtje goed begrijpt.”
Patricia met Bruce
Maaike en Esra
Waarom zou je met je hond naar hondenschool de Lijn gaan? Omdat de manier van begeleiden & lesgeven erg leerzaam en leuk is. Het uitgangspunt is een goede basis leggen voor een fijne relatie met je hond."
Maaike met Esra

Wij gaan je hierbij helpen

Alle dames hebben naast een opleiding en diverse bijscholingen de nodige jaren ervaring in hun rugzak. Met hun eigen honden én met honden van onze cursisten en cliënten. Zij hebben inmiddels elk ras en vele uitdagingen voorbij zien komen. De hond leren kennen die voor je staat biedt zoveel mogelijkheden in de communicatie, samenwerking en het plezier met elkaar. Ze zijn er vooral voor jouw hond zodat jij begrijpt wat hij jou probeert te vertellen. En wanneer jij hem begrijpt weet je ook wat hij nodig heeft om hond te kunnen zijn.

Graag goed doen

Hoe zou jij het vinden om jouw hond te leren lezen? Waardoor jij aan hem kunt zien wat hij nodig heeft, wat hij van jou vraagt of wat hij jou met zijn gedrag probeert uit leggen. Zodat je optimaal van elkaar kunt genieten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of je het wel goed doet.

Heb je vragen of kun je niet kiezen? Stuur ons gerust een berichtje!