op maat begeleiding door de dames

1op1 Coaching

Wij helpen jou en jouw hond in je eigen omgeving of op een lokatie naar wens. De begeleiding is afgestemd op jouw wensen en dat wat jouw hond nodig heeft. Een persoonlijke aanpak van onze dames.

Op maat begeleiding door de dames

1op1 Coaching

Wij helpen jou en jouw hond in je eigen omgeving of op een lokatie naar wens. De begeleiding is afgestemd op jouw wensen en dat wat jouw hond nodig heeft. Een persoonlijke aanpak van onze dames.

Herken je dit?

Groepscursussen vind jij maar niks. Of de tijden komen je niet uit. Je hebt een drukke baan en meestal werk jij wanneer anderen vrij zijn. Je hebt liever onze aandacht voor jou alleen.

Of misschien vertoont jouw hond lastig gedrag en wil je met hulp van een echte professional dit graag oplossen. En lastig gedrag laat zich nu eenmaal niet binnen een groepscursus en met standaard commando’s oplossen. 

Met onze 1-op-1 coaching ontvang jij van ons oefeningen die er echt toe doen. Die efficiënt zijn en waar je resultaat mee boekt. En dat op tijden & dagen die jou uitkomen.

Hoe zou het voor jou zijn als jij je eigen hondenplan krijgt? Een plan dat bij jou en jouw hond past. Waar je op elk moment van de dag mee aan de slag kunt, gewoon wanneer het jou uitkomt. 

Is onze 1-op-1 coaching geschikt voor jou?

Geschikt voor jou als:

Niet geschikt voor jou als:

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wanneer jij aan de basis wilt werken met jouw hond, hem beter wilt leren kennen of begrijpen dan zijn onze privélessen de beste keuze. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een plan op om die doelen te behalen. Zit jij met je handen in het haar omdat jouw hond gedrag laat zien dat niet door de beugel kan? Of waar jij én jouw hond allebei last van hebben? Dan komen wij graag bij jou thuis om jullie weer op de rit te krijgen. We denken graag in oplossingen.

Reviews van onze klanten

Nathalie met Ylva & Benthe
"Wat zijn wij blij met De Lijn! Onze Ylva werkt graag voor haar baasjes maar heeft ook een duidelijke sturing nodig. Hoe doe je dat? Wij begonnen met de Puppycursus, daaropvolgend naar de Puber- en TeamWorklessen. De persoonlijke en altijd gezellige aandacht is waarom wij hier blijven. Het maatwerk per les en buiten de lessen om (wij hadden persoonlijke begeleiding afgenomen) is juist wat wij zo waarderen. Elke hond en situatie is anders. Jany is hier heel flexibel in en heeft ons veel over Ylva haar gedrag geleerd. We hebben nu een ontzettend lieve hond die goed in haar velletje zit. Dat heeft ons doen besluiten om met onze 2e hond (Bente) weer naar De Lijn te gaan. En opnieuw zijn wij hier heel blij mee! Jany heeft zelfs geholpen met de kennismaking tussen Ylva en Bente. En kijk nu: zusterliefde voor het leven!"
Nathalie met Ylva & Bente
Inge met Jelke
"Jelke en ik hebben hulp ingeroepen vanwege onverwacht en vooral onvoorspelbaar uitvalgedrag. Wat de training me vooral heeft opgeleverd is bewustwording. Ik liep altijd de omgeving te scannen en voelde me schuldig naar Jelke dat hij niet lekker los kon lopen. En ik voelde me schuldig naar andere mensen omdat hij uitviel. Inmiddels heb ik leren accepteren dat Jelke aan een sleeplijn ook lekker kan spelen, dat hij nooit een allemansvriend zal worden die met andere honden speelt en dat ik me met hem moet bezighouden in plaats van de omgeving onder controle te willen houden. Kortom we zoeken de rustige routes en tijden hier in het bos of aan het water. Dankzij alle speeltips en speelse oefeningen hebben we samen vooral veel lol. Jelke is en blijft een clown, een pup van 4 jaar oud. Fijn dat bij de begeleiding van De Lijn de band met de hond en het samen plezier hebben centraal staat."
Ingrid met Jelke
Marit en Odin
"Tijdens de eerste groepsles is gebleken dat Odin niet zo goed om kan gaan met te veel prikkels in één keer. Leren in een groep was helaas te intensief. In overleg hebben we besloten over te stappen naar privélessen. Dit was een uitkomst! De Lijn denkt echt met je mee. Je kan ieder moment je vragen stellen als je vast loopt. Ik mocht zelf de inhoud van de lessen bepalen. In 3 korte privélessen waren we samen al heel ver gekomen. Daarna hebben we nog extra lessen genomen. Ik heb nu niet alleen een hondje die goed luistert maar ook echt een maatje voor het leven. Ik ben De Lijn dankbaar voor alles wat ze voor mij en Odin hebben gedaan!
Marit met Odin

Wij gaan jou helpen!

Met alleen de uitspraak “Ik heb mijn hele leven al honden” kom je er niet. En alhoewel Suzanne én Jany hun hele leven al honden hebben zijn ze niet altijd goed geweest. Ze hebben net als iedere andere hondeneigenaar fouten gemaakt. Echter van fouten kun je leren.

Nu na jaren studies, nascholing én praktijkervaring weten ze beter. Elke hond is uniek. Elke hond is een eigen individu. Zij weten maar al te goed dat je de hond traint, begeleidt of opvoedt die voor je staat. Met hun eigen honden en met de honden van hun klanten hebben ze voor veel uitdagingen gestaan. En voor iedere wens of probleem is een oplossing. Hun specialiteit is observeren en bepalen welke manier bij jou en jouw hond past. Want een blije hond is een blije eigenaar. En daarmee een blije Suzanne & Jany.

Gemoedstoestand

Hou zou het voor jou zijn als jij ervaart hoe jouw hond écht is. Wie hij is en wat jij kan. Dat jij precies weet wat hij nodig heeft om te leren. Dat jij leert hoe je zijn gemoedstoestand kunt beïnvloeden en daarmee zijn gedrag kunt sturen. Zodat jij zeker weet dat het welzijn van jouw hond goed is. 

Weet je het nog niet zeker of heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!